EHBO Sappemeer - Hoofdstraat 31A 9601EA Hoogezand - Tel: 06-21904943

EHBO Sappemeer

Evenementen – Vrijwilligers gezocht!

Wil jij ons team komen versterken en diensten draaien als EHBO’er op evenementen? Wij zijn op zoek naar gedreven vrijwilligers die zich op allerlei verschillende soorten evenementen willen inzetten. Zo verzorgen wij onder andere de eerste hulpverlening op markten, beurzen, sport evenementen (paardensport, wielrennen, judo, voetbal, volleybal), muziek evenementen (festivals, hardcore/dance, schuurfeest, tentfeest) en nog veel meer!

Om inzetbaar te kunnen zijn als EHBO’er op evenementen is het noodzakelijk om in bezit te zijn van een EHBO diploma. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een EHBO diploma maar deze wel willen halen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze voorzitter: ehbosappemeer1@gmail.com


Attentie! EHBO vereniging “Sappemeer” gaat verhuizen!

Vanaf 1 augustus 2018 zal de EHBO vereniging “Sappemeer” worden gevestigd aan de Hoofdstraat 31a in Hoogezand. Dit is achter het voormalige gemeente huis. We hebben hier mooie ruimtes kunnen huren waar we onze cursisten nog beter tot dienst kunnen zijn. Volg onze nieuwspagina voor het laatste nieuws!


Welkom op de website van EHBO vereniging “Sappemeer”

“Wat moet ik nou met een EHBO diploma!?”

Ons antwoord: Het kan levens redden!

Bij EHBO moet u niet direct denken aan een gillende sirene en bloederige ongelukken. Veel ongevallen gebeuren thuis. Schaafplekken, botbreuken, snijwondjes, als EHBO’er leert u wat te doen.
Maar als EHBO’er leert u ook levensreddend te handelen, u kunt na het behalen van uw diploma reanimeren en een AED indien voorhanden bedienen. U weet snel de juiste hulpdiensten in te schakelen en het slachtoffer gerust te stellen. Velen gingen u reeds voor in een cursus EHBO of (bls)AED/Reanimatie.

Wij werken met zeer kundige en gecertificeerde instructeurs. Onze vereniging is aangesloten bij het Oranje kruis en de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) en we werken met moderne oefen- en lesmaterialen.

Wij kunnen cursussen aanbieden tegen scherpe prijzen, omdat onze vereniging zonder winstoogmerk werkt. We kunnen in eigen onderkomen of op locatie cursussen verzorgen.
Heeft u voor uw bedrijf of uw evenement uw sportclub of onderwijsinstelling een betrouwbare EHBO-vereniging nodig, dan houden we ons van harte aanbevolen.
Ook verzorgen we de cursus BHV voor bedrijven, dus bedrijfshulpverleners kunnen ook bij onze vereniging terecht.