EHBO Sappemeer - Hoofdstraat 31A 9601EA Hoogezand - Tel: 0598 382660 of 06-21904943

Herstart Cursussen!

Beste allemaal,

Vanaf 1 juli beginnen we weer met de lessen. Wij starten weer met de herhalingslessen, reanimatie- en beginnerscursussen. Voor de actuele informatie en aanbod kijkt u in het tabblad cursussen.

Aanpassingen
Om aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen voldoen hebben wij onze ruimtes opnieuw ingericht. Met een klassikale inrichting kunnen wij de afstand in ons verenigingsgebouw waarborgen. Daarnaast zijn er oefenmaterialen aangeschaft zoals bijvoorbeeld kunstledematen waarop de verbandtechnieken op geoefend kunnen worden. Wij hebben ons lesprogramma aangepast volgens de geldende richtlijnen van het RIVM, Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Wij attenderen op hygiëne en houden rekening met elkaar. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen.

Kunstledematen om op te oefenen.

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de cursussen. In verband met de opgelopen achterstanden en een maximum aantal cursisten per cursus zal het plannen van de cursussen meer aandacht behoeven. Wij vragen uw begrip voor eventuele wachttijden.

Kosten
Tot onze spijt komen we door de stijgende kosten niet onder een tarief verhoging uit. Een beginnerscursus gaat van €175,= naar €185,= en een herhaling wordt met €5,= verhoogd. De rest van de prijzen blijven hetzelfde. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken via ons contactformulier.

We hopen u spoedig weer te zien in ons gebouw aan de Hoofdstraat 31a in Hoogezand .

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van EHBO “Sappemeer”